duvar çıatası

Ahşap Görünümlü Poliüretan Duvar Çıtası

Ahşap görünümlü poliüretan duvar çıtalarında taç ve motif tercihlerinde birbirinden çok çeşitlilik ve farklılıkla kolay monta edilebilir yapısıyla sizler için bazı örnekler derledik.

Deco Ala Erkan Usta 05424842086

Ahşap görünümlü poliüretan duvar çıtaları özellikle son yıllarda farklı tasarım seçenekleri sunan gerek geçmiş desenli mimariye yakın tarzı gerekse minimalizmden esinlenen sade yapısı gerekse postmodern karışımıyla farklılıklar sunmaya devam ediyor. İşte Poliüretan duvar çıtalarının köşe ve taç motifleri de tam da bu noktada devreye giriyor. Bir tutam sadelik bir tutam geçmiş mimarisi için sade çıtalar sonuç olarak ahşap görünümlü taç ve başlık motifleri vazgeçilmez tercihler arasına giriyor.

Bize Hemen Ulaşın, Yaşam Yerlerinizi Güzelleştirelim…

 

Poliüretan Duvar Çıtası

Ahşap Görünümlü Duvar Çıtası Taç ve Başlık

Köşe Poliüretan

Taç ve Köşe Motifi Poliüretan Duvar Çıtası

 

Köşe ve Taç Motifi

 

Köşe motifleri arasında farklı alternatifler vardır. Poliüretan köşe motifleri kolay montaj yapılabilen sağlıklı darbeye ve suya karşı sert ürünlerdir. %100 poliüretan ahşap görünümlü poliüretan taç ve başlık motifleri içeriğiyle köşe motifleri kolay montaj yapılabilen ve estetik bir görünüm sunan ürünlerdir.

Estetik görünümlü taç ve başlıklar farklı ürün çeşitliliği sunmaktadır. Bu ürünler içerisinde ev ve iş yerinizde yaptığınız duvar çıtalama işlemine ilişkin olarak sizin kendi alanınızda en uygun ürün tarzını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Poliüretan Çıta

Poliüretan Çıta Ahşap Görünümlü Duvar Çıtası

Poliüretan Duvar Çıtası Taç ve Başlık Ürün Temini İçin Tıklayın

Alternatif Farklı yüzlerce ürün seçeneği ve kampanyalar için Deco Ala Poliüretan Satış Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz.

Montaj ve Dekorasyon Ekibimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tıklayın

Ahşap Görünümlü Duvar Çıtaları

Farklı alternatif boyut ve enleriyle ahşap görünümlü duvar çıtaları yoğun tercih ve öneriler arasına girmeyi başardı. Özellikle çerçeve modelleri salon duvar çıtaların da koridor duvar çıtalamasında ve mutfak veya yatak odası duvar çıtalama işlemlerinde yoğunlukla kullanılmakta.

Yapılan çıtalama işlemleri içerisinde farklı renklerde boyama (oluşturulan çerçevelerde, veya karelerde) içerisinde tablo asma veya duvar kağıdı yapma yoğunlukla ilgi görenler arasına girmeyi başardı.