Poliüretan Sütun ve Pervaz Dekorasyonu

İç ve dış dekorasyon da yoğun kullanılan poliüretan ürünler dış cephe de daha mükemmel görünüm ve estetik bir biçim gösterir. Yapıların pervaz, sütun ve sövelerle daha mükemmel bir görünümünü sağlayan bu ürünler hasara, suya ve sıcaklığa karşı dayanıklıdır.

 

 

Gerek iç dekorasyonda gerekse dış dekorasyon yoğunlukla kullanılan poliüretan ürünler içerisinde taç ve sütunlar yoğunlukla tercih edilen ve estetik bir görünüm sunan ürünlerdir. Poliüretan ham madde ile sağlam hafif bir ürün olup kolay deforme olmayıp ısıya ve suya karşı dayanıklıdır.

 

 

 

 

Geniş ve ferah alanlarda daha mükemmel bir görünüm sunan sütunlar diğer poliüretan dekoratif modellerle de birleştiğinde yaşam alanlarında saray görünümü sunar.

 

 

 

Poliüretan dekoratif ürünlerin farklı işlev alanları arasında sütunlar daha sağlam olan ve daha göze çarpan ürünler olarak önemli bir mimari kullanım alanına sahiptir.

 

 

 

 

 

 

Deco Ala Poliüretan Üretim ve Dekorasyon sistemleri ile poliüretan dış cephe ürünlerin kolay imkanı ve montajına sahip olabilirsiniz.