Salan Duvar Çıta Tasarım

Oturma Odası Duvar Çıta Modelleri

Popüler bir dekorasyon ürünü olan duvar çıta ev ve iş yerlerinde yoğun bir kullanım göstermekte. Evlerde özellikle salon, oturma odası, koridor, yatak odası, mutfak veya diğer tüm odalar da yoğun bir kullanım sergilemekte. Bu yazıda farklı modellerle Oturma odası duvar çıta modelleri ´ni ele alıyoruz.

Birbirinden farklı alternatif modeller arasında hangi duvar çıta modelini seçeceği konusunda kararsız kalan veya seçimini yaptığı modeli hangi boya rengine uygun boyayacağı konusunda karasız kalanlar bu yazıda sizler için Oturma odası duvar çıta modellerini ele aldık.

Oturma odaları özellikle geniş ve ferah bir yapı olması yapılacak duvar çıtanın bu alanı fazla boğucu yapmamasını sağlarken aynı zamanda seçilen duvar çıta modeliyle alana mükemmel bir görünüm kazandırmakta.

Seçilmesi gereken duvar çıta deseni

Örnek dekorasyon fikirleri ve oturma odası duvar çıta modelleri arasında gördüğünüz gibi yapılan duvar çıta çalışmalarıyla eve farklı bir hava katabilirsiniz. DuvaOturma Odası Duvar Çıta Modelleri arasında yapılan seçim çoğunlukla 2.5 duvar çıtası 4cm duvar çıtası olarak seçilen çıta modeli ve yine 6cm duvar çıtası 7cm duvar çıtası 8cm duvar çıtası arasında değişim gösterebilen kalın bordur/kemer çıtalar olabilir.

 

Salon Duvar Çıtalama İşleminde Kullanılabilir Taç ve Başlık Motifleri

Salon duvar çıtalama işleminde farklı motif ve dekoratif duvar çıta taç ve başlıkları tercih edilmektedir. Bu taç ve başlık motifleri salonda daha mükemmel bir görünüm sunarken aynı zamanda kolay montaj ve uygulama halleriyle ilgi çekmektedir.

Ürün Spariş İçin Poliüretan Satış Sayfasına Bakabilirsiniz. Tıklayınız

Ayrıca bu ürünler %100 Poliüretan içeriğiyle darbeye ve suya karşı dayanıklı olarak öne çıkmaktadır. Bu sebebiyle tercih sebebi olmayı sağlamıştır.