Poliüretan Süpürgelik

Poliüretan Süpürgelik Duvar Dekorasyonu

Poliüretan Duvar Profilleri

Poliüretan duvar profilleri düz ve kıvrımlı tasarımlarıyla farklı alanlarda kullanılabilen ürünler olarak öne çıkıyor duvar profilleri sade boyanabilir ve desenli baskılı profiller olarak farklılık göstermekte. Bu ürünler ev dekorasyonunda saray görünümünü kazandıran önemli dekoratif ürünler olmayı başarıyor.

Sade Poliüretan Profiller

Sade poliüretan söve ve profiller boyanabilen yapısı ve kolay montaj edilmesi ile yoğun tercih edilen ürünler arasına giriyor. Özellikle iç dekorasyon da boya öncesi yapılan duvar çıtaları, duvar profilleri daha modern bir görünüm sağlıyor.

Bizimle iletişime geçmek için tıklayınız 

 

Desenli Poliüretan Profiller

Desenli poliüretan profiller daha geniş ve ferah alanlarda yoğun kullanımı ile dikkat çekmektedir. Bu ürünler eskitilmiş altın, gümüş ve varak renklerde yoğunlukla tercih edilmektedir.

Poliüretan Desenli Süpürgelikler

Daha az yer kaplayan, daha sağlam ve daha estetik görünüm sağlayan poliüretan süpürgeliklerin desenli olan türleri ise daha farklı bir tarz ve daha mükemmel görünümleri ile tercih edilen bir diğer süpürgelik çeşitidir.

Desenli ürünler gerek fabrikada yapılan baskılı mükemmel desenleri gerekse yine fabrikada yapılan desenlerin altın veya gümüş boyaları ile zarif görünüm sağlıyor.